Gå til indhold
©  Foto:

Påskeferie på Vestfyn

Påskeferie på Vestfyn byder på masser af aktiviteter og skøn natur.

Påskeferie på Vestfyn byder på masser af aktiviteter og skøn natur. Du kan besøge vores smukke kyst, en af de mange skove eller fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj. Vi har forslag til vandreruter nedenfor. Assens købstad er bestemt også et besøg værd. Her kan du tage turen rundt på egen hånd eller du kan gå på jagt efter Peter Willemoes' forsvundne sabel. 

Vi har masser af plads og højt til loftet.

I påsken kan du besøge den spændende Fuglepark i Nårup "Danmarks Fuglezoo". Med sine 6 ha. ægte fynsk natur, og 800 fugle fra hele verden, er Danmarks Fuglezoo i Nårup en af Skandinaviens største speciel zoos` med fugle og fjerkræ. Bestemt et besøg værd både for voksne og børn.

Besøg et af de mange gallerier, der har udstillinger i påsken. Se oversigten over dem her. Tjek på deres hjemmeside eller på Facebook om de har åbent.

Har du fiskestangen med, er der mulighed for masser af fiskeri. Se alle vores fiskepladser her.

Har du mere lyst til at udforske vores mange spændende vandreture, så tjek udvalget ud her. Foråret spirer frem og energien sprudler i kroppen. Måske skal du på jagt efter påskeharen og hvem ved om den har været rundt med påskeæg. Du er måske også en af de heldige, der har modtaget et gækkebrev og har gættet hvem der sendte. Så kan du nu i ro og mag nyde din gevinst i form af et lækkert påskeæg. 

Er du til golf, så er der et bredt udvalg på Vestfyn. Se her og læs om de forskellige golfbaner.

I vores smukke og velbevarede købstad, Assens finder du masser af unikke butikker. Deltag i årets påskesjov, hvor du kan vinde flotte præmier. Derudover kan du tage en byvandring på egen hånd eller gå på jagt efter Peter Willemoes' forsvundne sabel på en "Riddlehunt" Læs mere her.


Her kan du se Eventkalenderen for aktiviteter i påskeferien på Vestfyn  - klik ind her.